OM DESIGN CIRCUS

Skal dine optimale indretningsmuligheder falde helt på plads og tage højde for behov og ønsker i en stilfuld helhed? Så kontakt én af landets førende interiørdesignere. Birgit Tarp, ejer af studio Design Circus tilbyder dig mere end 15 års passioneret indretningserfaring og er en velkendt interiørekspert fra bl.a. brevkassen i magasinet Bo Bedre.

Desuden har Birgit Tarp erfaring som kommerciel trendudvikler og foredragsholder hos trendistitutet Pej Gruppen. Referencelisten tæller erhvervs-, livsstils- og private projekter, hvor kernen er individuelle løsninger i sanselige materialekombinationer og naturinspirerede farveholdninger. Alle indretninger indeholder et mix af håndplukkede danske og udenlandske designs i møbler, belysning og boligaccessories.

Birgit Tarp er leveringsdygtig i moodboards, farveoplæg, belysningsplaner, specialdesigns, visualiseringer, styling samt produktleveringer fra kendte til upcoming designerbrands og kunsthåndværkere.

SE ERHVERVSPROJEKTER   |  SE PRIVATE PROJEKTER

DESIGN CIRCUS’ SÆRLIGE PRÆG

Design Circus skaber indretninger, der summer af en samlet harmoni.  Æstetik og funktionalitet mødes i nytænkte twist, der skal føles så rigtige at indretningen er langtidsholdbar og attraktiv – både menneskeligt og økonomisk. For virksomheder skal mine kreative løsninger samtidig fungere som en imageskabende investering, hvor de visuelle elementer også vil skabe synenergier og muligheder for at brande kundens DNA.

FOKUS I INDRETNINGSPROJEKTER HOS DESIGN CIRCUS

Kundens samlede ønsker og behov sammenholder jeg med de indretningsmæssige og specifikke arkitektoniske muligheder for netop, at kunne skabe den optimale indretning. De store linjer og de mindste detaljer skal være i balance og omsættes i et fuldendt stemningsunivers, der bringer velvære og i erhvervsregi tilmed et visuelt særkende. Jeg sætter en ære i at levere uopdagede kvaliteter og rummæssige muligheder for mine kunder, som de ikke selv har afprøvet eller fundet frem til.

HVORDAN FORLØBER INDRETNINGSRÅDGIVNINGEN?

Som opstart af et indretningsforløb med Design Circus anbefales om muligt et fysisk møde på adressen. Alternativt fremsendes efter aftale billeder og/el. video, som så vil udgøre grundlaget for et virtuelt opstartsmøde.

Møder afregnes pr. time og indretningsmæssige oplæg estimeres enten på timebasis eller via et samlet pristilbud for et endeligt indretningskoncept.

Præsentationen af indretningens endelige udformning inkl. produktforslag og hertil hørende pristilbud gennemgås fysisk el. virtuelt efter nærmere aftale. Hvis der efterflg. ønskes tilføjelser, justeringer el.lign. tilbydes dette efter nærmere aftale ligesom konkrete indkøbsønsker igangsættes af Design Circus.

BOOK ET MØDE
Jeg skaber personlige indretninger, som giver et dejligt sug i maven og rum, der i årevis lever hos mine erhvervs- og privatkunder.

OUR PROJECTS

AARHUS RÅDHUS

BAHNE

BELLA CENTERET

BOBEDRE

BOLIGMAGASINET

BONNIER PUBLICATIONS

CIFF

CIFF KIDS

CODE ART FAIR

COOHÉ

DANSK ERHVERV

DSV

DYRUP

EGE CARPETS

FLORA DANIA

GATE NOIR

HEIMSTADEN

HEMPEL FONDEN

HOTEL ROYAL AARHUS

ID DESIGN

KASTRUP ANDERSEN

KOHBERG

KVÄNUM

LIEBHAVERBOLIGEN

NORTHMODERN

MAGASIN DU NORD

MCH

MULTIFORM

NOVICELL

PRESSALIT

PUNT

ROSBORG MØBLER

SAMSUNG

SKAGERAK

SOLSTRA

TRENDINSTITUTE PEJ GRUPPEN

VAHLE + NIKOLAISEN

VIA VAI SHOES

VILLA COLLECTION

WEXØE